gold silver
mailing paying

Inscription
mailing gratuit

home

Zinc, preţ şi Producţie

Zinc, simbol Zn, este un metal gri albastru sau gri-alb, densitatea este de 7133 kg pentru 1 metru cub, temperatura de topire este de 419 de grade, iar temperatura de fierbere de 906 de grade. Acesta este utilizat în principal în industria de galvanizare de fier şi previne coroziunea acestuia.
China a devenit No. 1 ţara de producţie, consum şi rafinarea de zinc. "Fabrica din lumea are nevoie de acest metal.
Preţurile au crescut de zinc, în câteva luni, de sus în pivniţă. După care se încadrează la fel de rapid ca violente, că situaţia ar putea fi mai rău nu este singurul avantaj ...

I Rafinament şi zinc utilizarea
Sulfură de zinc, numit Blende este de minereu de zinc mai răspândit în minele de zinc. Sulfurat este prăjită la 900 de grade cuptor timp de oxid de zinc (calcina). Levigare (folosind acid sulfuric), se transformă în oxid de zinc şi sulfat de zinc este eliminat de fier, aur, argint. Alte impurităţi sunt apoi eliminate prin cimentare (folosind de zinc pulbere), cum ar fi cadmiu, cupru, cobalt şi nichel, şi de zinc este purificat prin electroliză. Aceasta este metoda de hidro-rafinare metalurgice de prin procese chimice, această metodă este folosită pentru 9 / 10 din producţia mondială. A doua metoda, numit metalurgiei termice, foloseste procese termice, care implică gard, după o lichidare de rafinare şi distilare, este cea mai veche metoda.
Prima fuziune de minereu de zinc, produse din mina. De zinc secundar vine de la de zinc reciclat. Reciclat din reziduuri de prelucrare de zinc şi alte reziduuri: piese turnate pentru aparat de automobile, ...
Utilizarea de zinc nu este doar acoperişurilor şi streasina de case. Zincul este folosit în principal pentru galvanizare fier şi oţel (70% din consumul global), care se face prin două metode: imersiunea într-o baie fierbinte de zinc topit (mai fiabile) sau electroliză. Industria de automobile foloseşte o mulţime de zinc pentru a preveni coroziunea de oţel. Galvanizare de zinc este, de asemenea, utilizat pentru plăci, ţevi, cabluri, de construcţii, fabricarea de electrice ... de zinc este, de asemenea, utilizat în fabricarea de baterii, anvelope, produse din cauciuc, boluri, pigmenţi pentru vopsele ...
Zincul este, de asemenea, popular pentru capacitatea sa de a forma aliaje cu alte metale, cum ar fi alamă este compus dintr-un aliaj de zinc (1 / 2) şi cupru.
Zamak este un aliaj de zinc (95%) şi de aluminiu cu un pic de cupru şi magneziu, este utilizat în industria de automobile şi de apreciat pentru calităţile sale de lichid topit. De argint este un aliaj de cupru, zinc şi nichel. Zincul este, de asemenea, utilizat în cantităţi mici în aliaj de bronz pentru ao face mai lichid de metal topit.

II. Producţia şi consumul de zinc din lume
Producţia mondială de zinc, în 2008 este estimată la peste 11.6 milioane de tone de zinc, aproape triplu din 1962 şi de două ori în 1995. Creştere în producţia mondială de zinc din anul 2002 este de 26%. Producţia de zinc a ţinut pasul cu cererea, deoarece preţurile au triplat. Astăzi, preţurile sunt înapoi la nivelul anului 2002, dar nu şi de producţie, nu a cererii ...

China este cel mai mare producător mondial de zinc, peste un sfert din producţia mondială de zinc şi cel mai mare consumator, cu aproape o treime din producţia mondială.

Consumul de zinc din China sa triplat din 2000. China consumă de zinc mai mult decât SUA, Japonia, India, Germania, Italia şi Belgia combinate.
China ocupă primul loc pentru producţia, consumul şi rafinarea de zinc. Pentru a şti ce se întâmplă în lume, zinc, trebuie să ai grijă ce China nu. China este un importator net de zinc, atunci când aceasta este cel mai mare producător de zinc din lume. "Fabrica din lume" are nevoie de zinc pentru a produce automobile, masini de spalat, fabrici, infrastructura ...
În timp ce Europa şi Statele Unite ale Americii perfusent lor sectorul bancar, China este de cumpărături pentru materii prime, precum şi se află în fruntea listei: petrol, fier, cupru, aluminiu, zinc si uraniu australian ...
Minele de zinc situat în China (27%), Australia (12%), Peru (12%), SUA (7%) din Canada (5%) şi Mexic (4%). Primele trei ţări producătoare de zinc (China, Australia, Peru), produce mai mult de jumătate din zinc produse la nivel mondial.
Scăderea preţurilor de zinc a dus la închiderea foarte rapidă a minelor de multe din lume. Paisprezece mine au fost închise şi o duzină de altele si-au diminuat lor de producţie. Proiecte de minerit în construcţie sunt în cel mai bun caz cu întârziere şi, adesea, abandonat. Cel mai grav ţara afectată este Australia. O mină de zinc închisă în câteva luni, dar este redeschisă nevoie de ani şi zeci de milioane de dolari de investiţii.

III. Preţul de zinc
Preţul pe tonă de zinc este mie de dolari pe tona sau un pic mai puţin de un dolar pe jumătate lbs. Pentru a vă oferi o idee din nivelul preţului, acest lucru sa întâmplat doar de trei ori într-un secol :

1.1921, după creşterea costurilor de primul razboi mondial
2. 1932, după criza din 1929
3. În 2002, după aproape treizeci de ani de declin constant datorită unor factori structurali care nu mai există astăzi.

Minele de zinc sunt în iad cu preţul de zinc la acest nivel. Producătorii nu se opresc doar de bani, de a închide minele de zinc sau dau faliment.
Scădere a preţurilor de zinc-a speriat de pe investitorii, băncile oprit de creditare, minele de zinc de astăzi a produce în pierdere. Creşterile de capital sau împrumuturi sunt doar două ieşiri.
Vestea numai bune pentru miniere de zinc este de preţuri mai mici de ulei. Acest lucru însă este mai curând peste şi consecinţele pentru miniere de zinc va fi teribil la acest nivel al preţurilor de zinc. Ea are o micşorarea a marjei dintre costurile în creştere şi a preţurilor care se încadrează de zinc.
A $ 1 000 pe tonă, producţia globală de zinc este grav ameninţată, minele de zinc multe produce în pierdere şi lipsa de credit şi de capital a crescut face ca situaţia lor şi mai critică.
Preţul zincului a crescut de la $ 4 000 EUR pe tonă la $ 1000 o tonă în 24 de luni. 1 000 nu este doar un etaj psihologic este, de asemenea, zona rosie din producţia mondială de zinc.

Situaţia este simplă: Zincul este necesar pentru industrie. China, deşi primul producator de zinc din lume, produce mai mult decât suficient, este important (industrie, construcţii, infrastructură). China şi de zinc lumea nevoie.
A $ 1 000 pe tonă de zinc sau de o jumătate de dolar pe lbs, creşterea economică sau nu, lumea va alerga afară de zinc. Indiferent de abordare: tehnic, prag psihologic, analiza structurala, incantaţie mistică, 1 000 dolari pe tonă de zinc este o zonă mică de peste 100 de ani, deoarece minele de zinc produce la o pierdere atunci când preţurile sunt atât de mici! ?
Este necesar ca preţul zincului creşte rapid, pentru ca echilibrul dintre cerere şi ofertă rămâne stabil, în cazul în care minele va continua să închidă, producţia de zinc se va prăbuşi şi a preţurilor de zinc urca din nou.
Avem două soluţii: mică creştere a preţurilor de zinc, pe termen scurt sau de creştere foarte accentuată a preţurilor de zinc, pe termen lung.

Dr Thomas Chaize

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

raw material
other
mailing free
dani2989 logo