gold silver
mailing paying
home

Diamond producţia de diamante naturale şi sintetice din lume.

Diamond este un mineral, piatra aceasta este un simbol de puritate, dragoste şi de lux, diamantele sunt folosite de bijutieri pentru a decora inele si coliere, dar diamant nu este un inel de logodna sau gem prinţesă colier. Diamond este, de asemenea, apreciat pentru calităţile sale fizice în industrie pentru duritate sale (mai greu decât rubin sau safir, nimic cu excepţia un alt diamant linie), conductivitate termica ridicata (peste banilor şi a de cupru, utilizate în electronică), precum şi calităţile sale optice. Este greu, care permite cel mai mare număr de aplicaţii industriale, cum ar fi burghie pentru foraj petrolier şi de foraj de explorare pentru a mea.

I Originile diamant.
Cristalele au fost de carbon necesita temperaturi si presiuni importante pentru prelucrare de diamant, prelucrarea are loc în manta între 120 şi 250 km adâncime. Apoi o rapidă urcat la suprafaţă diamant este necesară pentru a preveni transformarea de grafit. Acestea sunt eruptii de lava foarte violente asigura condiţiile necesare pentru recuperarea de diamante, care urmează să fie numit de milioane de ani mai târziu kimberlites.
Impurităţi prezente în timpul formării de diamant pot da galben roz un albastru,,, negru sau chiar roşu (foarte rare). Cel mai mare diamant alb este Cullinan I, se împodobeşte sceptrul al coroanei britanice şi a fost descoperit în Africa de Sud în 1905 (3106 carate sărace). Cel mai mare diamant galben este incomparabil (890 carate dur), negru (unnamed, 1000 carate dur), cea mai mare diamant albastru este coroana a Angliei (704 carate sărace) şi cel mai mare diamant roz este un diamant găsit în India secolului al 17-lea (240 carate tăiate), cea mai de diamant mare şi roşu, a fost descoperit în Brazilia în 1990, este Moussaieff (13 carate dur).
Kimberlite este numit după oraşul sud-africană în cazul în care prima Kimberley Kimberlite a fost descoperit cu diamante prima din Africa de Sud în 1870, care a provocat-o grabă de diamante din Africa de Sud înainte de acea de aur.
Aceste kimberlites sunt prezente la anumite locaţii ale scoarţei antice continentale (Africa de Sud, Rusia, Australia, Canada, şi câteva în Africa de Vest, de Est şi din Brazilia China). Spre deosebire de aur, care este rar, dar bine distribuite pe pământ, diamantele sunt puţine şi slab distribuite, diamant este prezentă numai în anumite domenii de geologie unic şi antice. Diamantele sunt rare în mediul lor maternă, manta, condiţiile următoare favorabile pentru ca acestea să ajungă la suprafaţa pământului în cazul în care sunt concentrate în câteva puncte foarte specifice, kimberlites.
Un Kimberlite se formează un "pâlnie", 500 la 1500 de metri în diametru în partea de sus şi o adâncime de 1 000 la 2000 de metri, este erupţia de lavă care a dat acest formular, minele de diamante deschise sunt foarte impresionante.
Există, de asemenea diamante în loc, ei sunt diamante că natura a luat de la kimberlites printr-un proces lent de eroziune a apei şi că stoc într-o zonă a unui râu sau un râu antice.
Aceasta Lavoisier care a descoperit 18 de diamante care este o formă cristalină de carbon, iar din 1950 începutul anului, diamante sintetice sunt produse în laborator, folosind presiuni si temperaturi ridicate pentru a recrea condiţiile naturale de creare a unei de diamant. Diamante sintetice şi diamante naturale sunt foarte apropiate, atât de aproape ca ai nevoie de un laborator pentru a le diferenţia. Diamante sintetice reprezintă acum mai mult de 3 / 4 din producţia mondială de diamante din lume şi SUA sunt producători mondiali de diamante sintetice.
Substitut de diamante sintetice, în numeroase utilizări de diamante naturale (în principal în industrie) şi vreau să spun din fericire, pentru aplicatii industriale legate de proprietăţi unice de diamant sunt în creştere şi producţia de diamante naturale este mult timp a fost în mare măsură insuficientă pentru a răspunde cererii industriale.

II. Producerea şi utilizarea de diamante.
Unitate de măsură de carate de diamante, un diamant carate este egal cu 0.2 gram, şi unul de carate este împărţit în 100 de puncte, un diamant de o jumătate de carate este egal cu 50 de puncte.
Producţia de diamante brute este adesea măsurate în greutatea în carate, cât şi de bani (dolari), spre deosebire de aur, una de carate de diamante brute poate avea o valoare diferită în funcţie de greutatea sa în karate (preţurile de diamant nu se schimba liniar, dar exponential), culoarea măsurată pe o scară de la D la A la Z (alb excepţionale colorate) şi puritatea (fără defecte de diamant).
În 2007, Rusia a fost cel mai mare producător de diamante din numărul de carate de diamante produse şi al doilea în ceea ce priveşte valoarea (38.7 milioane carate de diamante şi 2,6 de miliarde de dolari), Botswana este producător de frunte în Valoarea (2,9 miliarde de dolari), iar al doilea în numărul de carate de diamante produs (33,6 miliarde de dolari).
Canada supărat ierarhia de a produce de diamante prin luarea în locul al treilea în termeni de valoare (1,6 miliarde de euro) şi de produs cincea carate de diamante.
Africa de Sud este cel mai mare producător de diamante patra de valoare şi 6 în numărul de carate, atunci este Angola, Namibia, Congo, Australia şi China.
Diagrama de mai jos oferă o estimare de numere posibile ale anului 2009, acestea sunt, desigur, nu sunt încă disponibile. Dar putem vedea în continuare grafic că producţia de diamante a început să scadă în 2005, trei ani înainte de criza economică 2008. Criza economică a amplificat doar deja uşor tendinţa de scădere a producţiei de diamante din anul 2005. Cu recuperare economică, o întoarcere încet la nivelurile din 2007 este posibilă, dar o revenire la nivelurile din 2005 pare a fi mult mai dificil, cu îmbătrânirea minele de diamante, precum şi numărul mic de minele de diamante noi.
Consumatorul primul diamant sunt Statele Unite, cu jumătate din consumul global de diamant, apoi a fost Japonia şi China, ţări care în mod evident merge pentru consumul de diamant este China, în ciuda crizei 1st jumătate a anului 2009 a fost un record pentru importurile de diamante jumătate în China, consumul de bijuterii de aur şi de platină arată favorabilă pentru anul 2010, prin urmare, consumul de chinezi din diamant ar trebui să urmeze, de asemenea, această tendinţă.
Dimensiunea Cutite de diamante apare, în special la Anvers, în Belgia, Israel si India. Doar sub jumătate din diamante sunt de o calitate suficientă pentru a fi tăiate şi folosite ca pietre pretioase si bijuterii de bijuterii.
Cealaltă jumătate a diamante naturale de calitate inferioară (Diamond prea mici, greşit culoare sau impuritate) sunt folosite în industrie sau duritatea acesteia este foarte apreciat. De diamant este folosit pe ferăstraie, burghie, scalpele sau unele abrazive. O mare parte din producţia sintetice satisface cererea de diamante industriale, producţia de diamante sintetice este de trei ori că, din diamante naturale, este ani a fost faptul că diamant natural este cererii nu sunt suficiente pentru diamante industriale.

Există două modalităţi de a lua în considerare pe viitor din producţia de diamante din lume, în primul rând, gândirea pesimist este că diamant este mai eternă şi producţia de diamante naturale, este ameninţat de producţia de diamante sintetice A doua opţiune este de a crede că cererea de diamant natural este ca aurul, şi mă întreb cât de mult rămâne inepuizabilă pentru a descoperi kimberlites, care va asigura durabilitatea producţiei de diamante din lume.

După cum se poate vedea în graficul de producţie de diamante, nu există nici o diferenţă între producţia de diamante naturale şi sintetice, când cererea de diamant nu este atât deplasează în aceeaşi direcţie. În cazul în care nu diamante sintetice asupra preţurilor de diamant ar fi chiar mai mare ca producţia globală de diamante naturale este insuficientă pentru a satisface orice cerere.
În Africa de Sud a început producţia de diamante acolo mai mult de 130 de ani şi, în multe ţări din producţia de diamante Africa este de aproape centenar (Namibia, Zimbabwe, Republica Democratică Congo, Angola, Ghana, Sierra Leone, Liberia, Tanzania). În producţia de diamante Brazilia a început chiar şi la începutul celei de-18-lea, Rusia exploatarea intensivă a diamantelor a început în anii cincizeci. De la începutul anilor `90 Eldorado noi de diamant este Canada, Nord, Canada, cea mai rece şi izolate. Este foarte scump pentru a construi o mina de diamante, a propus noi minele de diamante sunt demne de Pharaohs, unele mine să depăşească un miliard de dolari de investiţii. Cel mai mare producător de diamante din lume, care este ceea ce Diamond Rockefeller este de petrol din lume, care domină producţia de diamante pentru peste 130 de ani a fost finalizată în 2007 pentru a construi două proiecte mega în Canada, în timp ce un secol de la sale de producţie are loc în Africa, terenuri de diamante.
El nu pare să se îndoiască de durabilitate a cererii globale de diamante naturale.

Dr Thomas Chaize

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

raw material
other
mailing free
dani2989 logo