gold silver
mailing paying

Inscription
mailing gratuit

home

Aur de producţie din lume (2009)

Punct de vedere istoric minele de aur sunt săraci metale preţioase galben, şi în ciuda tuturor dificultăţilor producţia mondială de aur a reuşit să crească. Acesta a fost înmulţit cu 4 într-un secol. Cu toate acestea, din anul 2001 producţia mondială de aur din lume pare să fi atins punctul culminant. Producţia de aur a scăzut mai mult de tone la 50 în 2008, în ciuda unui preţ de înregistrare uncii de aur de aur la 872 de dolari. În acest an, ierarhia ţărilor producătoare de aur a fost perturbată de primul loc în China şi scăderea producţiei de aur din Africa de Sud. După un secol de regulă peste producţia mondială de aur, Africa de Sud îşi pierde din nou titlul de No. 1.

I Vârf din producţia mondială de aur.
Timp de 5 ani, indicând faptul că eu sunt de vârf din producţia mondială de aur a fost atins în anul 2001. În acest an de aur la nivel mondial de producţie a scăzut chiar mai departe. Producţia mondială de aur este de 2330 de tone de aur, în 2008, o scădere de 2,1%, comparativ cu producţia de aur, în 2007, şi de 10,4% faţă de 2001 ...
Preţul de o medie de uncii de aur a fost 271 de dolari în 2001, 871 de dolari o uncie, în 2008, o creştere de 221% din preţul de aur în dolari.
Nu vedeţi că există ceva greşit? Presiunea preţului aurului de 221%, asociată cu o scădere a producţiei de aur cu 10,4% ...
La început, s-ar putea părea normal, deoarece este nevoie de timp considerabile înainte de o investiţie într-o mină de aur produce de grame de aur primul. Astăzi este de peste 7 ani, că preţul în creştere de aur a început şi nu există încă nici un semn de reluare a creşterii în producţia de aur din lume. În medie 110 ani, producţia mondială de aur a crescut cu 1,8% pe an, dar din anul 2001 declin mediu de producţie de 1,3% pe an, în timp ce preţul de aur a crescut cu 15% în medie pe an în aceeaşi perioadă.

II. De aur principalele ţări producătoare.
Aur de producţie în China este cea mai mare din lume. Producţia sa este de 260 de tone de aur, de producţie record de aur pentru China. Acesta a crescut cu 7%, începând din 2007 şi 59% din 2001. China este singura ţară în rândul producătorilor de aur majore cu o producţie în creştere. Avem de multe ori vorbesc din cererea de aur din China, uităm că China a devenit un mare producător de aur.
Africa de Sud şi-a pierdut locul său de No. 1 de aur de producţie, în 2008, la fel ca în 2007. Ea este în locul al doilea, cu o producţie de aur estimată la 250 de tone. Este uşor în jos de la 2007 şi în jos cu 38% faţă de 2001. Scădere a producţiei de aur din Africa de Sud, în 2008, este atribuită la probleme legate de generarea de energie electrică, dar, pentru aproape 40 de ani scade producţia de aur din Africa de Sud, din cauza epuizării din cele mai bune depozite.
Depozite de aur sunt în producţia de aur Witwatersrand că Ghawar este producătoare de ulei. Producţia sa maximă de aur a fost atins există aproape 40 de ani, nici o ţară producătoare de aur, nu pot niciodată să producă cât mai mult aur Witwatersrand în anii 1960.
SUA este al treilea, cu o producţie de 230 de tone de aur. Starea de Nevada 78% din producţia totală de aur în SUA cu 175 de tone de aur şi primul producător de aur în conturile SUA pentru mai mult de jumătate din producţia de aur din SUA de minele sale nouă de aur. Aur de producţie din SUA au scăzut cu 3% faţă de 2007 şi 31% din anul 2001. Aur de producţie în declin SUA în mod constant din 1998.
Australia este cel mai mare producător de aur patra din lume, cu 225 de tone de aur. Producţia australian de aur în jos 9% în 2007 şi 27% din anul 2001. Producţia australian de aur în declin constant din apogeul în 1998.
Din Peru a produs 175 de tone de aur, în 2008, din care 63% provin din cele două provincii din Peru de nord: Cajamarca şi La Libertad. Aur de producţie în Peru a crescut cu 21%, începând cu anul 2001 şi 3%, începând cu anul 2007. Feriţi-vă, pentru că ascunde o scădere a producţiei cu 16% începând din 2005 şi de faptul că 58% din producţia de aur din două mine de aur mari, care au văzut producţia lor de aur în 2005 şi 2006 .
Rusă mine de aur a produs 165 de tone de aur în 2008, in crestere cu 5% faţă de 2007 şi de 8% faţă de anul 2001, creşterea este mai mică de 3% din registrul de producţie din 2002. Primii trei producatori de aur din Rusia produce anual o treime din aur ruse. Rusia îşi păstrează un potenţial de creştere în producţia de aur.
Canada. Ţară este de minerit, nu numai pentru aceste resurse abundente, ci şi pentru că jumătate din minele din lume sunt enumerate în Canada. Este important de remarcat, de asemenea, că ţara a geologi şi ingineri de exploatare printre cele mai bune din lume. Cu toate acestea, producţia de aur a scăzut cu 43% în Canada din 1991, 30% faţă de 2001 şi 1% faţă de 2007. Canada a produs 100 de tone de aur de anul trecut. Mine de aur din Ontario produce 50 de tone de aur şi mine de aur din Quebec 28 de tone de aur. Gold de producţie de la aceste două provincii reprezintă mai mult de trei sferturi din producţia de aur din Canada.
Indonezia este, de asemenea, un producător important de aur cu 90 de tone de aur produs în 2008, o scădere de 24% faţă de 2007 şi 31% faţă de 2001.
Top 8 producători de aur din lume, 7 sunt mai jos de nivelul lor de înregistrare producţia de aur. Aceste ţări şi-au văzut producţia lor de aur să scadă cu 14,3% din 2001, producţia scade mai repede decât la nivel mondial de aur totală de producţie. Aceste opt ţări produc 2 / 3 din aur din lume, asta e problema ...

III. Mai mici producători de ţări de aur.
Inferior de aur mare-ţările producătoare a fost parţial compensată de producţia de aur mai mare de aur mici ţări producătoare în perioada 2003 - 2006. În 2008, aceste ţări nu au reuşit să compenseze scăderea în producţia de aur din aur principalele ţări producătoare, acestea sunt puţin probabil să reuşească, fie în 2009. Unul dintre motive este că criza de credit obţinere a face mai dificilă pentru producătorii de aur. Ştiind înainte de finanţare a unui proiect minier a fost deja o mare problemă, Imaginaţi-vă acum! Pentru o mina de aur mici, în care bancher nu poate pronunţa numele de care el nu este în măsură de a localiza ţara pe o hartă a lumii, obţinerea de credite este o misiune imposibilă.
Gold este bine distribuite pe suprafaţa pământului (suma mici), astfel încât de aur mici-ţări producătoare sunt din fericire, de multe pentru a compensa pentru producţia lor scăzut, acest lucru este cel mai important: Argentina, Bolivia, Brazilia, Chile, Columbia, Ghana, Kazahstan, Mali, Maroc, Mexic, Papua, Filipine, Tanzania ...
Lista producătorilor mici de aur cu un total de 90 de ţări care au cel puţin o mina de aur care produce, dar s-au alăturat împreună pe care le produc doar jumătate din producţia de primele 8 aur ţările producătoare. Mine de aur lor sunt mai sărace în aur, şi a risipit mai mici decât cele ale ţărilor mari, ele sunt în mod natural mai puţin profitabile lor de producţie a fost numai temporar compensa scăderea în principalele ţări producătoare de aur.

Tendinţa de scădere a producţiei de aur din lume, pare a fi chiar mai evidentă astăzi decât în 2003. De aur primul principalele ţări producătoare din lume, au avut febră prima lor de aur acolo de peste un secol (1838 în Siberia (Rusia), 1848, California (SUA), 1851 New South Wales (Australia) 1886 Witwatersrand (Africa de Sud), 1896 Klondike (Canada)), vena de aur este epuizat. De timp pentru pepite de aur de mai multe zeci de kilograme de praf de aur aluvionar este plecat, acum este momentul în care o tona de minereu sau rock pentru câteva grame de aur. Producătorii de aur de aur istorice de producţie slăbeşte mai mult şi mai mult în fiecare an. Un timp mic-şi mărească producţia lor de aur este posibil, dar nu o inversare.
Două ţări au o poziţie specială vis-à-vis de producţia de aur, Rusia şi China. Mă voi referi mai în detaliu în acest an într-un alt studiu motivele pentru această particularitate.
Există un deficit între producţia de mina de aur din lume, şi cererea de aur (bijuterii, electronice, stomatologi, monede si medalii de aur, de investiţii) de peste 1000 de tone de aur pe an în perioada 20 ani este îndeplinită prin reciclare şi vânzări de către băncile centrale. Se poate imagina cu uşurinţă, în această situaţie de consecinţele deficitului cronic al declinului inevitabil în producţia de mine de aur asupra preţului aurului. De 8 ani, producţia de aur în jos. Ea este însoţită de o creştere accentuată a preţurilor de aur. Imaginaţi-vă ce se va întâmpla la producţia de aur din lume, în cazul în care preţul de aur jos! Producţia mondială de aur are nevoie de preţuri ridicate de aur doar pentru a menţine producţia de minim. O scădere a preţurilor de aur ar duce la o scădere bruscă a producţiei de aur, care ar duce la creşterea apoi preţ foarte violente de aur. De ce preţul aurului ar trebui să continue să crească, în linie doar pentru a menţine producţia de aur şi pentru a preveni o goană după slăbire de aur demne de secolul al XIX-lea.

Dr Thomas Chaize

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

raw material
other
mailing free
dani2989 logo