gold silver
mailing paying

Inscription
mailing gratuit

home

Producţia de argint în Mondială 2010 (2009)

producţia de argint a crescut constant din 2005, iar din 2006 se bate sale de producţie record. producţia de argint a crescut în timp ce producţia de aur cade, şi totuşi ţările producătoare de aur-sunt de două ori mai mulţi producători de argint. producţia de argint este mai complexă decât producţia de aur, deoarece este mult mai legate de alte metale. Minele produc argintnumai ca sunt mai rare decât mine, care produc numai aur. Distribuţie a cererii între industrie şi de investiţii nu este aceeaşi pentru argint şi aur.

I. producţia de argint: bi-produs.
Potrivit USGS, producţia de argint din lume în 2009 este estimat la 21400 de tone, 688 milioane uncii de argint, un nou record pentru producerea de argint. În 2008, producţia a fost 21300 de tone de argint, sau 684,800,000 uncii de argint. În 2009, producţia de argint a beneficiat de creşterea rapidă a preţurilor de cupru, zinc, plumb şi aur.
Doar o treime din producţia mică de argint din minele de argint, o treime este produsă de către mine de plumb şi zinc mici, al patrulea în minele de cupru şi a opta în minele de aur. Experiment, găsi o mină de strict producătoare de argintşi veţi vedea că sunt rare, de top-15 minele de argint din lume, doar două produse argintnumai.

Având în vedere această diagramă arată că producţia de mai mulţi arginturmează producţia de cupru şi zinc (industria metalelor) că producţia de aur (metal preţios). Mai mult de jumătate din producţia de argint din lume de la minele de zinc şi cupru, este logic că producţia de argintîn principal, urmează producţia acestor două metale, în timp ce de aur nu este în scădere o optime din producţia de argint. Preţ de argint pe care tinde să urmeze din contra producţia de aur se modifică în funcţie de producţia de cupru şi zinc.

Pentru producătorii de argint din lume, preţul de cupru, zinc, plumb şi aur este mai important decât o uncie de argint. Cea mai mare parte din venitul lor vine din zinc, cupru şi aur. producţia de argint în cele din urmă depinde mai mult de preţul pe jumătate de kilogram de cupru sau de zinc ca preţul de o uncie de argint. Aşa cum producţia de paladiu platină este inseparabil, că banii este inseparabilă de producţia de metale industriale, cum ar fi cupru, zinc si plumb. Astfel, primii cinci producători de argint deţinute de primii cinci producatori de cupru, zinc, plumb şi aur.

II. Ţările producătoare de argint.
În 2009, trei ţări stand producători de argint: Peru, Mexic şi China.
Peru din 2002 este cel mai mare producator de argint din lume. În 2009, Peru a produs 125.3 milioane uncii de argint, sau 2900 de tone de argint. producţia de argint din Peru aproape sa dublat din 1998. Peru este al doilea mare producator de cupru şi zinc, plumb aur patrulea şi al cincilea. Mai mari mine de patru, în Peru produs argintjumătate din ţară. Pe care le produc în principal de zinc, aur, cupru, molibden si chiar. producţia de argint din Peru este o producţie asociat. Primul său producător de argint loc este rezultatul unui nivel ridicat de patru alte productii.
China a fost al doilea producător mondial de argint cu 96,400,000 uncii de argint (sau 3.000 de tone). China este, de asemenea, cel mai mare producator de zinc, plumb, aur şi cel mai mare producător de cupru al patrulea, locul său a fost, prin urmare, surprinzător.
Mexic, dupa ani record de 2005 - 2008, scade semnificativ producţia de argint a da, în 2009, cu 80300000 uncii de argint, o scădere de 22,8% din anul de vârf de 2008 ( 104 milioane uncii de argint). A treia generaţie de argint mexican dintr-o mină de argint singur mare, care este al doilea din lume, pe care le produce, de asemenea, plumb şi zinc.
Chile este cel mai mare producator de argint al patrulea din lume, cu 64.3 milioane uncii. Există o corelaţie directă între creşterea producţiei de cupru în Chile şi producţia sa de argint. Chile este de departe cel mai mare producător de cupru, producţia de cupru este de 4 ori mai mare decât al doilea mare producator de cupru.
Australia este cel mai mare producator de argint al cincilea, cu 57.8 milioane uncii de argint, produs în 2009. Mina de argint, prima din lume este Australia, este o mina polimetalice de argint-zinc-plumb. Ea produce 5% din producţia mondială de argint şi 60% din producţia australian.
Bolivia a produs 43.7 milioane uncii de argint de producţie triplu în 3 ani de la deschiderea a două noi mine gigant (aur, argint, zinc şi argint).
În Rusia, cel mai mare producător saptea de argint din lume, anul trecut a produs 41.7 milioane uncii de argint. Mina de argint, prima dată în ţară produce peste o treime din producţia naţională şi este o mina de aur-argint amestecat.
SUA este producătorii opta argint cu 39.5 milioane uncii. În 1997 au fost al doilea, cu 69100000 uncii de argint. Primul producător american de argint care produce mai mult de un sfert din producţia de argint este, de asemenea, al doilea mare producator de zinc si plumb terţe.
Polonia, cel mai mare producător nouă de argint, cu 38.5 milioane uncii de argint de producţie care vine de la 100% dintr-o mina de cupru singur ...
Există ţări cu privire la alte cincizeci care produc argintîn cantităţi mai mici (Kazahstan, Suedia, Maroc, Indonezia, Uzbekistan, Brazilia, Africa de Sud, Coreea, Japonia, Spania ...).

III. Utilizarea de argint.
cererii industriale pentru argint este de aproximativ jumătate din cererii de argint. În această perioadă de creştere mai mare a cererii, este mai puţin în perioade de criză. cererii industriale include peliculă fotografică, utilizării lor în electronică ca un conductor (telefoane mobile, calculatoare, celule solare ...), foloseste bactericidă (textile nanotehnologiei,, pansamente, sanatate, purificatoare de apa ...) , sudura, catalizatoare, dentare de amalgam... Banii sunt evaluate în industrie pentru calitatile sale fizice: ductilitate, maleabilitatea şi conductivitate. Cu miniaturizarea electronica, calităţile sale fizice sunt chemată tot mai mult (este un conductor electric mai bine decât cuprul). Creşterea cererii industriale compensează scăderea în film fotografic. Bijuterii este a doua sursă de a folosi banii după cererii industriale, sau ¼ a cererii. Restul cererii este utilizat pentru fabricarea de monede de argint şi de investiţii. Pentru monede şi cu creşterea cererii de investiţii în perioade de criză şi declin în perioadele de creştere invers legate de cererea de industrie.
Diferenţele între aur şi argint nu se limitează numai la producerea, cererea este de asemenea distribuite diferit între industrie, bijuterii şi investiţii. Bijuterii este de jumătate din cererea de aur ¼ contra pentru argint. Cererii industriale este de o zecime din cererea de Aur (electronica si stomatologie), precum şi jumătate din argint. Ponderea investiţiilor este de peste un aur terţă cu un trimestru şi pentru argint. Cererea pentru aur arată pentru investiţii şi bijuterii în timp ce pentru cererii industriale de argint este predominantă.
Ponderea stocurilor este, de asemenea, diferită între aur şi argint, de reciclare este parte a unei terţe pentru aur contra cincea pentru argint(diferenţa între producţie şi consum a mea).

Ponderea cererii industriale în consumul de argint a rămas stabil timp de 20 (între 60 şi 65%), noile aplicaţii industriale în declin înlocuirea film fotografic. Fiecare aplicaţii noul an folosim banii de la distanţă de metal gri devine esenţială în industrie. Unicitatea producţia de argint este dependenţa de vis-à-vis de exploatare de cupru, zinc, plumb şi aur. Banii sunt un fel de producătorii de lux joker de cupru, zinc, plumb şi aur. Argintul este mai rar decât preţul său sugerează pentru producţia de metale secundare, deoarece poate, temporar, să fie produse din belşug. Ce cantareste astăzi la preţul de o uncie de argint ar putea avea în curând un efect contrar. În cazul în care cererea de argintcreşte, ceea ce se va întâmpla cu siguranţă, având în vedere sale fizice şi interesul investitorilor, oferta de argintva depinde întotdeauna pe producţia de cupru, zinc, plumb şi de aur. În opinia mea, indiferent de preţ, de argintdeschiderea unei noi mine de cupru sau zinc nu se va întâmpla doar pentru că cererea de argintcreşte...

Dr Thomas Chaize

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

raw material
other
mailing free
dani2989 logo