gold silver
mailing paying
home

Producţia de argint în lume în 2009

Silver este un metal preţios simbol alb, a căror este Ag Numele său provine de la Argentum latină. Punctul său de topire este de 961 ° şi o densitate de 10 490 kilogramme/m3.
Utilizarea industrială de argint este adesea asociate cu utilizarea în declin de film fotografic, în timp ce reprezintă doar 1 / 10 din utilizarea acestuia. Aceste fonduri sunt folosite mai mult pentru proprietăţile conductivitate (electronice) şi bactericide (în materie de sănătate nanotehnologie) sale. De la aparitia fotografiei digitale, cererea industrială a compensat în mare măsură de scăderea cererii de fotografie. Proprietăţile fizice argint: ductilitate, conductivitate, maleabilitate, a face uz sale industriale este în creştere în fiecare an. Industriale cererii de argint este jumătate din utilizarea banilor din lume. Acesta este utilizat pentru calităţile sale în conductivitatea electronice de calitate telefoane mobile, plăcile cu circuite, celule solare. Banii sunt un conductor de energie electrică mai bună decât cupru sau aur, de asemenea. Diamond este mult mai bun conducător auto, dar este mult mai costisitoare şi mai puţin convenabil ca veţi fi de acord. Banii sunt, de asemenea, utilizat pentru proprietăţile sale bactericide (îmbrăcăminte, bandaje, frigidere, purificatoare de apa, ,...). amalgamelor dentare Banii sunt, de asemenea, utilizat ca un catalizator, lipire sau sudare în fabricarea de baterie, oglinda. Bijuterie este a doua sursă de numerar de consum, cu un sfert din cerere, un sfert putin ultima cererea vine de la fotografie, monede si medalii de argint.
Ofertei, 8 / 10 au fost asigurate de producţie a mea, restul de 2 / 10 prin reciclare (vânzările de centrale scaarginti băncii). Acest lucru de reciclare a banilor care face până diferenţa dintre cerere şi producţia mondială de argint. Cu toate acestea, este ce în ce mai dificil, cu declinul de film şi creşterea de uz industrial, reciclare, din moment folosite în multe produse în cantităţi mici.

I Producţia de argint, un produs secundar.
Doar o treime din producţia de argint mici din producţia mina de argint, restul vine de la un mic treime din producţia de mină de zinc şi plumb, un sfert din minele de cupru şi de exploatare a opta d de aur (aliaj naturale de aur şi argint este numit electrum). Că banii sunt scumpe sau nu, acest lucru are prea puţină importanţă pentru ¾ din producătorii de argint din lume, deoarece acestea sunt producători de zinc, plumb, cupru şi aur, înainte de a producătorilor fiind argint. Nu spun că nu-i pasă, dar ce sunt preţurile de zinc, plumb, cupru şi aur, care contează cel mai mult la ele. Aceste metale sunt sursa lor de venit, banii sunt doar un venit suplimentar. Preţul de argint este "ca cireasa de pe tort ". Din acest motiv, producţia de argint este special, aceasta depinde de fundamentele de zinc, cupru, plumb şi de aur. Pe măsură ce producţia de platină este separat de paladiu, banii este inseparabilă de la producţia de aur si metale industriale, cum ar fi cupru, zinc şi plumb. Astfel, primii cinci producători de argint sunt în partea de sus 5 producători de cupru, zinc, plumb şi de aur.
Potrivit USGS, producţia de argint în lume în 2008 este estimată la 20 900 de tone de argint este de 671 milioane uncii de argint, un nou record pentru producţia de argint. În 2007, producţia a fost de 20 800 de tone de argint, sau de 668 milioane uncii de argint. Producţia de argint a beneficiat de preţuri de zinc înregistra în 2006 / 7 din cupru 2006 - 2008, plumb în august 2007, aur şi argint în 2008. De aceea nu este surprinzător faptul că 2007 şi 2008 să fie ani record pentru producţia de argint. Cu toate acestea, la sfârşitul anului 2008 şi începutul anului 2009 au văzut preţul de zinc, cupru, să conducă la colaps de mai jos producţia lor actuală. La acel moment de finanţare banca dispare şi a mea capitalizare în jos, iar acest lucru va avea consecinţe asupra producţiei de argint, în 2009, în ciuda preţului ridicat de aur şi argint.

II. Argint-ţările producătoare.
1. Peru a produs 118.5 milioane uncii de argint, în 2008, sau 17,6% din producţia mondială de argint. Mine cel mai mare patru în Peru produc 47.2% din producţia de argint în ţară, 55 milioane uncii de argint, produs în 2008. Producţia de argint aproape că sa dublat din anul 1998 la 65 de milioane de uncii de argint, la 118 milioane uncii de argint (sau a 3 685 de tone de argint).
Aceste patru mine produc în primul rând de zinc, aur, cupru, molibden şi chiar. Producţia de argint este un asociat de producţie. Peru este producator mondial de argint, al doilea mare producator de cupru, al treilea cel mai mare producător de zinc, plumb de aur al patrulea şi al cincilea. Primul său loc de producători de argint este rezultatul unor niveluri ridicate de alte patru productii.
2. Mexicul este al doilea mare producator de argint. În 2008, Mexic a produs 96.4 milioane uncii de argint (3 000 de tone de argint). Mexicul este producţia de argint pe care Africa de Sud a fost de a produce aur. Mexicul a pierdut pozitia de cel mai important producător de argint, în favoarea Peru în 2002. Mexicul este, de asemenea, de producători 6 de zinc şi plumb de producători 5a.
3. Silver de producţie în China este de 83.5 milioane uncii de argint, în 2008 (2600 de tone de argint). China este cel mai mare producător 3a de argint din lume. Principalul motiv este, probabil, cel mai important de producţie chineză de zinc. Într-adevăr, China este, de departe, producător mondial de zinc. China este, de asemenea, cel mai mare producător de 1 plumb şi de aur.
4. Chile a produs 64.3 milioane uncii de argint (2 000 de tone de argint) anul trecut, atribuindu-i de-al patrulea din producţia mondială de argint. Această producţie semnificativă de argint este mai aproape de rangul de primul producător mondial de cupru.
5. Australia este cel mai mare de argint cincilea producator din lume, cu o producţie de 57.8 milioane uncii de argint (1 800 de tone de argint). Australia este, de asemenea, cel mai mare producător 2a de zinc şi plumb, a 4-a cea mai mare de aur şi locul 5 pentru cupru. Producţiei australian de argint este doar un produs secundar din aceste metale.
6. Cea mai mare parte a producţiei de argint în Polonia este cel mai mare producător 6 de argint, cu 41.7 milioane uncii (1300 de tone de argint) vine la 90% din mina de cupru unul.
7 si cel mai mare producător de 8 de argint sunt SUA cu 40.5 milioane uncii de argint (1 260 de tone de argint) şi Canada, cu 25.7 milioane uncii de argint (800 tone d argint). Ei au fost atât producătorii majori de argint la începutul anilor 1970, există atât sub nivelul lor de producţie, atunci.

Producţia de argint depinde ¾ din producţia mina de cupru, zinc, plumb şi de aur. Producţia de Argint depinde mai mult de preţurile acestor metale în preţul argint în sine.
Producţia de argint a crescut în timp ce producţia de cupru, zinc, plumb şi de aur a crescut. Faptul că în partea de sus cinci producători de argint sunt, de asemenea, producătorii prima ţară din cupru, zinc, plumb şi de aur nu este o coincidenţă, dar geologie. Am abordat deja problema producţiei de aur şi zinc, există încă două necunoscute de cupru şi plumb. Voi scrie despre aceste două metale în următoarele luni pentru a vă oferi toate piesele de producţie de argint din lume.

                Dr Thomas Chaize

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

raw material
other
mailing free
dani2989 logo