gold silver
mailing paying

Inscription
mailing gratuit

home

De energie geotermală:
Producţia de energie electrică geotermală

Energia geotermală este un bine-cunoscut pentru utilizarea sa ca o încălzire şi mai puţin pentru producţia de electricitate. Aceasta este nefericit pentru că are multe puncte forte pentru a produce megawaţi de energie electrică fără combustibil, low-cost şi curat.

I. Istorie a energiei geotermale.
De căldură de pe pamant de energie termică este utilizat din cele mai vechi timpuri, dar de mare energia geotermală, care produce energie electrică, nu este numai de la începutul anului precedent lea. Înainte de oameni s-au conţinut de utilizare a Hot Springs, sau, mai rar, de apă de presiune geysers sau fumaroles-au folosit pentru încălzire, pentru gătit mâncare şi băi.
Primul produs de a avea un curent electric de la geotermale este Ginori Conti în 1904 în Larderello (Italia). Unic de geologie din acest site este cunoscut pentru surse geotermale şi vulcanic activitate deoarece vremea romanilor.
Aceasta este în SUA, la exact puroi în California, în 1960, primul majore geotermale plante este construit. Ea are o capacitate de 11 de megawaţi, deşi o facilitate mai mici au fost deja construit in Statele Unite ale Americii în 1921, cu o capacitate de 250 kW, nu a fost suficient de profitabil.
În 1970, geotermală Resurse Consiliul este creat, este un grup de profesionisti geotermale.
În California, SUA, 1987 - 1989, cea mai mare geotermale de plante din lume este construit. De gheizer atinge capacitatea maximă MegaWatt de azi are o capacitate de 750 MW.
În timpul în prima şi a doua de ulei de criză, geotermala este întâmpină primul său val de explorare şi foraj mari. Apoi, aceasta a căzut în desuetudine cu scăderea preţului unui baril de petrol. Ea a revenit în prim plan astăzi cu energie şi se referă la probleme legate de poluare.
Italia şi SUA sunt doi jucători istoric geotermale, ei încă mai păstrează un rol important în producţia de energie electrică geotermale. Italia este de 5 mai mare producător din SUA, deoarece acestea sunt cel mai mare producător cu mai mult de 2500 de megawaţi de energie de producţie. Între SUA şi Italia sunt în Filipine, Indonezia şi Mexic. Cele două insule vulcanice, cum ar fi Islanda şi Noua Zeelandă se află în spatele Italia din punct de vedere al geotermale.

I. Principiul energiei geotermale pentru producerea de energie electrică.
Există trei tipuri de energia geotermală:
- Energia geotermală mică (sub 100 de grade), care pur şi simplu permite termice de încălzire.
- În medie, geotermala, energia utilizată pentru încălzirea clădirilor apartament în zonele urbane, ca şi în Reykjavik (Islanda), de încălzire din sere şi piscicultura.
- De inalta energie geotermala (temperaturi ridicate, de peste 100 de grade), este utilizat pentru producerea de energie electrică de la abur.
Geotermale de sistem de interese care nu ne este de la casa aproapelui tău, dar energia geotermală, care poate furniza energie electrică, pentru a zeci de mii de case, cum ar fi vecin.
Energia geotermală foloseşte mari de energie termică de la pământ pentru a produce abur, care se transformă o turbină. De la un generator, se produce energie electrică. De răcire cu apă este apoi a revenit la subsol pentru a reînnoi de apă şi apoi să fie incalzita la temperaturi ridicate de peste 100 de grade.
Principalul avantaj al geotermale este de a avea un cost de producţie de energie electrică Mega Watt extrem de scăzut. Scăzut de la costul de producţie permite MégaWatt geotermie de a fi lideri în domeniul energiei umar la umar cu cele mai profitabile din hidroelectrice, eoliene şi chiar de cărbune, petrol, pentru a de gaz şi de energie nucleară.
Geotermală facilităţi care pot fi instalate oriunde, trebuie să fie potrivite pentru site-urile de căldură, care este mai aproape de suprafaţă din scoarţa terestră. Aceasta evită costisitoare de forare pentru realizarea de rezervoare de apă caldă.
În acest domeniu, SUA, energia geotermală sunt că Arabia Saudită este la ulei, primul din lume din punct de vedere al capacităţii de dezvoltare, tehnologie şi de investiţii. Există acum pe coasta de vest a SUA este în căutarea pentru investiţiile în acest sector şi o voinţă politică foarte probabil că va creşte cu noul presedinte.

III. L viitorul energia geotermală
Abordarea de vârf de petrol şi de necesitatea de a lupta împotriva poluării zdrobitoare de energie din lume. Combustibili fosili (gaz, cărbune) şi uraniu devenit mai atractive cu creşterea preţurilor petrolului. În acest context, regenerabile de energie, de asemenea, numita energie verde, deveni şi mai interesant prin lipsa lor de consumul de combustibil şi a emisiilor de limitate. De viabilitate a producţiei industriale de energie geotermala este dovedit de 50 de ani, dar caracteristicile sale tehnice face un pic de odihnă la umbra de alte energii regenerabile, acest lucru nu trebuie să dureze pentru totdeauna.
Neexploatată de resurse geotermale sunt enorme, dar distribuţia lor în suprafaţa Pământului este inegală. Ele sunt de cele mai multe ori cele mai importante seismic greşelile în scoarţa terestră în cazul în care acestea sunt situate în regiuni vulcanice. Astfel, unele regiuni ale lumii, sunt în mod natural dezavantajaţi, acestea ar trebui să mai devreme sau mai târziu devină conştienţi de imens avantaj care le pot obţine lor subsol cu energie electrică produsă de către energia geotermală.
Aici este graficul de energie electrică în SUA începând cu 1949, observa regularitatea de creştere, numai dacă reuşim să detecta prezenţa prima şi a doua de ulei de şoc.

Energia geotermală produce curate de energie electrică la costuri reduse, pe un vârf la nivel mondial pentru producţia de ulei, cererea mondială de energie electrică în continuă creştere, a luptei împotriva poluării şi de independenţă energetică. Geotermie, prin urmare, are mai multe avantaje.
Urmatorul val de energie este în creştere, astfel cum a fost cea precedentă, să fie bine pentru geotermale şi cred că a venit timpul să se pună accent pe acest sector, atât în defensivă şi plin de promisiune.

Dr Thomas Chaize

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

raw material
other
mailing free
dani2989 logo