gold silver
mailing paying
home

Pornind de pe baril de petrol pentru un secol.
Prijsontwikkeling van het vat aardolie sinds een eeuw.

Aceasta este prima din cele trei articole privind preţul petrolului. Această temă pentru evoluţia preţului petrolului, deoarece de un secol. Scopul este de a arăta grafic principalele etape de a schimba preţurile din anul 1920.

I. Graful de producţia de ulei de 100 ani.
De baril de brut a fost de peste 100 de ani de evoluţie într-un interval de preţ între şi $ 1 $ 40. Preţul de aur negru este foarte important pentru întreaga economie mondială. De exemplu, criza din 1973 OPEC a avut un impact enorm asupra economiilor din ţările industrializate. Există două mari perioade de preturi de pe diagramă.

II. Perioadele de echilibru în ulei de preţuri.
Subiectul nu este aici pentru a explica motivele pentru diferite reduceri şi creşteri de preţ, dar pentru a găsi principalele tendinţe în aceste preţuri.

- (A) de la 1920 la 1970, preţul petrolului a rămas într-un canal ca un plafon zona de $ 5 un butoi. Dar în 1973 cu criza de OPEC (Organizaţia ţărilor exportatoare de petrol), preţul petrolului a sale vechi de canal.

- (B) de la 1970 preţul unui baril se deplasează într-un interval de preţ între 10 dolari şi 40 dolari, niciodată nu l-ar arunca de mai jos acest prag. Criza punct împingând preţurile de până la 40 de dolari şi creşte în perioade scurte de timp de surplus de preţuri sunt în jos în zona de 10-15 dolari pe baril.

- (C) Astazi, preţul unui baril de important a trecut pragul de 40 dolari un butoi. Întrebarea este dacă uleiul este definitiv din preţul său vechi canal?
În prezent, creşterea preţului poate fi văzut ca un punct de criză şi tranzitoriu, ulei de a reveni la canalul lui de mai jos 40 de dolari.
Alternativ, la fel ca în anii 1970, un echilibru este rupt şi a pieţei este mai mult sub control, care rezultă din preţul unui baril la un nou domeniu de preţuri mult mai mari. Se poate, de asemenea, sugerează că fundal de vârf de producţie, preţul va merge doar până la ultima picătură de benzină.
De rezistenţă este acum de sprijin, de aceea zona de 40 dolari este foarte important, trebuie să monitorizeze cu atenţie acest sector preţurile.

III. Explicaţii pentru a înţelege mai bine de ulei.
- Petrolul este acum necesar în toate domeniile de economie.

1. De ulei este folosit ca sursă de energie mecanica. Se serveşte ca o sursă de alimentare pentru maşinile cu benzină şi motorină, aparate de zbor cu kerosen. Aceasta ajută, de asemenea, construirea de drumuri pentru masini de la tar.
2. Utilizaţi termice de încălzire cu combustibil ulei de case.
3. Lubrifianţi, ulei, ca un ulei de ungere în industrie şi transport.
4. Chimice materiale derivate prin cracare (cracare), care este un proces de rafinare. Acest lucru se poate modifica componenţa produce petrol şi alte produse, cum ar fi benzenul, toluenul, xylenes care permite fabricarea de materiale plastice, textile sintetice, cauciuc sintetic, detergenţi şi în procesul de fabricaţie a îngrăşămintelor compuse.

- Oil a devenit principala sursa de energie, şi de-a produselor sale sunt, de asemenea, foarte utile în economia modernă, care cauzează o tendinţă stabilă de creştere a cererii cu creşterea populaţiei în lume. Dar oferta pare a avea dificultăţi în următoarele că cererea ultimele câteva luni. Problema este dacă este o criză temporară de a cauza unele fondurilor alternative care a beneficiat de sincronizare între cerere şi ofertă, sau dacă este vorba de o criză de structură mai profundă din cauza la o producţie de vârf în ulei de extracţie prevenirea furnizarea de ţări producătoare de a urma cererii la nivel global. Este foarte surprinzător pentru a vedea OPEC, care este acolo pentru a preveni scăderea preţurilor, lupta pentru scăderea în care anunţă creşteri de producţie mai multe şi mai importante.

- Probleme cu transportul şi de rafinare complica chiar mai departe de preţul de echilibru fragil. De conducte de petrol nu poate livra de la tanc petrolier nu par suficiente pentru a transportului, stocurile strategice nu sunt uşor de reînnoită şi rafinării să ruleze la capacitate maximă. Dar să ne facă nici o greşeală, aceste probleme sunt importante, dar pot fi remediate, ceea ce nu este cazul de vârf de producţie de uleiuri minerale.

- Adevărata problemă este că de resurse, până în anii 1970, omul descoperă mai mult ulei decât consumă. Dar cu Hubbert de vârf se întâmplă astăzi în 25 de ani la cel mai optimist, preţurile ar trebui să evolueze într-un mod foarte diferit. Este din ce în ce mai dificil de a descoperi noi câmpuri de petrol şi construirea de noi puţuri de petrol. Geologi au mai multe şi mai dificil de a descoperi noi câmpuri petroliere, în timp ce în paralel cererea este în creştere. Putem spune: Incheiat perioadă de depozite gigant Ghawar şi Abqaiq în Arabia Saudită, este trecut în timp a fost suficient pentru a planta un tub din nisip pentru ulei de jaillisse. Acum, chiar şi exploatarea offshore a devenit profitabile. Această situaţie este mai complexă decât prima, este dificil de ulei se păstrează şi în al doilea rând, depozite sunt limitate. Este foarte dificil de magazin de ulei de azi pentru a profita de creşterea de mâine, pentru că este slabă de producţie şi de posibilităţile de stocare sunt foarte limitate, comparativ cu consumul.

Pe viitor a preţului petrolului pare legate de proximitate de vârf de producţie. Deci, în funcţie de opinia dumneavoastră cu privire la acest subiect, veţi avea o vedere diferite cu privire la evoluţia preţurilor petrolului. Dacă nu există nici o problemă de producţie, preţurile ar trebui să se întoarcă repede în canal între 15 şi 40 dolari. Dacă în vârf de producţie este de aproape, apoi preţurile ar trebui să rămână în afara acestui canal în viitor. Preţurile acestea evoluează un canal mai mare sau constant creşte? Acest lucru va depinde de abilitatea noastră de a înlocui uleiul de către alte surse de energie. Atentie!! Acesta este un termen lung, vârfuri de creştere sau de scădere pe termen scurt sunt întotdeauna posibil, acest lucru nu afectează pe termen lung. Inca de la prima sondă de ţiţei din Edwin Drake, lumea a consumat sume enorme de petrol care natura a pus zeci de milioane de ani pentru a construi. Este sigur că de vârf de producţie va avea loc. Întrebarea este, atunci când, de ieri, azi sau în 5, 10 sau 25 de ani?

Dr Chaize Thomas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

raw material
other
mailing free
dani2989 logo